De Leergeldformule

Deze functionaliteit is alleen voor de website van Leergeld NL.

Bij Stichting Leergeld werken we met onze eigen unieke formule. Hieronder zie je de verschillende stappen van onze formule.

 1. De aanvraag

  Een aanvraag doen is heel eenvoudig. Klik op ‘Doe een aanvraag’. Hier vul je naam, e-mailadres, telefoonnummer en huisadres in. De coördinator van Leergeld Venlo neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

 2. Contact met coördinator

  Nadat je het aanvraagformulier hebt ingevuld neemt de coördinator van Leergeld telefonisch of per mail contact met je op. De  coördinator heeft mogelijk aanvullende aanvragen over het formulier en de bijlages zoals het inkomstenformulier. Als je dat wil, kan de coordinator  je informeren over andere mogelijkheden en organisaties rond financiële hulp.

 3. Besluit

  De coördinator neemt een besluit over jouw verzoek op basis van de ontvangen informatie. We streven ernaar dat je binnen 2 weken een reactie ontvangt.
 4. Uitgifte

  Stichting Leergeld Venlo helpt in de vorm van een maximale financiële bijdrage in de vorm van een waardebon. Bij goedkeuring van de aanvraag ontvang jij en het zwembad of de computerwinkel deze waardebon. Ga je in de computerwinkel een laptop uitzoeken, dan neem je de waardebon mee. De rekening voor de laptop wordt betaald door Leergeld Venlo.

 5. Nazorg

  Na afhandeling van de aanvraag kan Leergeld contact met je op om te informeren of de aanvraag naar wens is verlopen. Dus niet iedereen wordt gebeld, dit gebeurt steekproefsgewijs.